Laserska korekcija vida koju koristi NASA dostupna i u Hrvatskoj

Optical Express VisuMed centar jedini u Hrvatskoj koristi tehnologiju za lasersku korekciju vida koju odobrava i američka agencija za svemirska istraživanja – NASA .

Riječ je o VISX S4 Custom Vue excimer laseru koji ima mogućnost uklanjanja devijacija višeg reda, poput smetnji u noćnoj vožnji, odbljesaka, razlivene slike, haloa, itd., koje se dosad dostupnim laserima u Hrvatskoj nisu mogle korigirati. S druge strane, IntraLase femtosekundni laser omogućuje precizno oblikovanje rožničnog poklopca što se do sada radilo pomoću standardnog mikrokeratoma.

Prednost otklanjanja poklopca laserom je u tome što pacijenti sa strmom, ravnom ili tankom rožnicom koji do sada nisu mogli biti kandidati za korekcije, sada to postaju. Također, oporavak je brži, preciznost veća i smanjuje se mogućnost komplikacija.

Više informacija možete pronaći na www.opticalexpress.com ili nazvati broj telefona 01 48 60 643/644 i naručiti se za pregled koji je u Optical Express VisuMed centru besplatan. Cijene zahvata kreću se već od 4.975 kn.

Nema komentara:

Objavi komentar