Dr. sc. Borna Šarić

Naročito se subspecializirao za područje vitreoretinalne kirurgije, boraveći i radeći više od pola godine s jednim od najboljih svjetskih vitreortialnih kirurga u Antwerpenu - Belgija, kao i za područje intraokularne implantacije radioaktivnih materijala kod liječenja očnih tumora, za višemjesečnog boravka u Essenu - Njemačka.

Među pravima u Svijetu primijenio je iradijacijsku terapiju u liječenju makularnih degeneracija. Član je Europskoga udruženja retinaloga i voditelj službe za bolesti i kirurgiju stražnjeg segmenta oka, opće bolnice Sveti Duh u Zagrebu. Subspecijalista retinalogije i vitreoretinalne kirurgije, već je čitav niz godina vanjski suradnik naše Poliklinike, te kao konzultant redovito tjedno dolazi i ordinira u subspecijalističkoj, retinaloškoj ambulanti, u kojoj se nudi sveobukhvatni dijagnostički terapijski tretman za bolesti mrežnice.

Također je redovito uključen u kirurški program Poliklinike, te kao vitreoretinalni kirurg s višegodišnjim iskustvom izvodi sve operativne zahvate na stražnjem segmentu oka, kao i kombinirane operativne zahvate izvodi ambulantno u lokalnom anesteziji, najnovijom tehnikom bešavne kirurgije. Stalno zaposlen i živi u Zagrebu, te je uvijek dostupan i kodd potrebe urgentnog rješavanja hitnih stanja, kao što su ablacija retine, povrede oka ili sl.Navedeni doktor operira u poliklinici Vukas

Nema komentara:

Objavi komentar