Zdeslav Vukas, dr. med.

1995. osniva Ordinaciju za očne bolesti, a već 1996. osniva Očnu polikliniku. U Poliklinici se od samog utemeljenja u redovnom programu izvode operacije prednjeg segmenta oka koje izvodi dr. Vladimir Pfeifer.

Od 2002. godine u Poliklinici se izvode i zahtjevne i složene operacije stražnjeg segmenta oka(PPV) od strane tima na čelu s prof. dr. Simom Pavlovićem sa sveučilišne klinike u Giessenu, Njemačka. Surađujući s vrhunskim stručnjacima i primjenom najsuvremenije dijagnostike Očna Poliklinika na čelu s dr. Vukasom afirmira se kao jedna od vodećih ustanova za očne bolesti u regiji.

Od 1990. de. Vukas dugi niz godina surađuje kao konzilijarius u Općoj bolnici Brežice, a povremeno i u Ambulanti za očne bolesti u Krškom, Slovenija. Uz to istovremeno redovno obavlja poslove specijalista oftamologa u klinici za očne bolesti ˝Sestre milosrdnice˝ u Zagrebu 10 godina. 2003. godine postaje suosnivač i suvlasnik VISUMED laserskog centra u Zagrebu za korekciju amotropija kao dijela njemačkog VISUMED internacionalnog lanca za lasersku kirurgiju oka. Nakon završetka obuke i položenog ispita za rad na EXCIMER laserima nove generacije u Koelnu, započinje s radom u laserskom Visumed centru u Zagrebu 2008. god., nakon kompletirane edukacije u Munchenu, Njemačka, osposobljen je za rad na femto laseru najnovije generacije, Abbottovom VISX - S4iR laseru.

Nema komentara:

Objavi komentar